Polazna | Novosti | MATURANTI PROSLAVILI MATURSKO VEČE

MATURANTI PROSLAVILI MATURSKO VEČE

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
image

Svake godine, kraj maja u Beranama obilježen je iščekivanjem maturske šetnje, a zatim i zasebnih proslava kojima učenici završnih razreda svih srednjih skola simbolično označavaju svoj odlazak iz školskih klupa.

Ovaj maj donio je hladno i kišovito vrijeme, ali nije uspio da pokvari dobro raspoloženje i ljepotu mladosti koja je svojim sjajem uspjela da pobijedi tmurne oblake nad Beranama i da okupi veliki broj građana koji su došli da pozdrave još jednu generaciju koja kreće u nove životne i profesionalne izazove.

Maturanti Gimnazije su sa svojim profesorima nakon šetnje ovu naljepšu i najveseliju noć nastavili u upravo adaptiranom Hotelu „Berane“, koji je, otvorivši ovim mladim ljudima svoja vrata, započeo ponovni rad. 

U izuzetnom ambijentu u kojem je svaki detalj prilagođen gostima i osjećaju otmenosti i svečanog glamura, matursko veče je trajalo da ranih jutarnjih sati. Tome je uveliko doprinijela odlična muzika u izvođenju Danijela Alibabića i Jadranke Barjaktarović, koja je gostovala u jednom dijelu programa.

Gimnazijalci su još jednom pokazali svoju zrelost i sposobnost da i u ovakvim opuštenim i veselim situacijama sačuvaju visok nivo pristojnog ponašanja, prepuštajući se igri i pjesmi samo onako kako to mladost zna. Tako su, istovremeno, sjajnom izgledu novootvorenog Hotela“Berane“ dodali još jednu „zvjezdicu“ kojom je označen početak njegovog rada.

Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment

Unesite kod sa slike:

Aktivnosti

RASPORED EKSTERNIH MATURSKIH ISPITA - AVGUST 2018.

Klikom na link koji se nalazi na dnu stranice možete da pogledate raspored aktivnosti na maturskom ispitu u avgustovskom ispitnom roku školske 2017/18. godine.
image

Olimpijada znanja

I ove godine, kao i prethodnih, u Podgorici je održano takmičenje učenika osnovnih i srednjih škola Crne Gore iz matematike i prirodnih nauka pod nazivom
image

Školske spotrske igre u atletici

U Baru su 12.05.2018. godine, u organizaciji Crnogorskog školskog sportskog saveza, održane Školske sportske igre u atletici za srednje škole.
image

Uspostavljena saradnja sa Gimnazijom iz Kostrome

Međunarodna saradnja između škola predstavlja jedan od vidova unapređenja školskog sistema i podizanja kvaliteta nastave na viši nivo.
image

Seminar "Podsticanje demokratske kulture u školama"

U subotu, 21. aprila 2018. godine, u Hotelu "Bianca" u Kolašinu, u organizaciji Kancelarije Savjeta Evrope u Crnoj Gori, organizovan je seminar pod nazivom "Podsticanje
image

Posjeta Gimnaziji u Pljevljima

U okviru projekta Podsticanje demokratske kulture u školama, 25 učenika beranske Gimnazije posjetilo je Gimnaziju u Pljevljima gdje ih je, zajedno sa svojim kolegama i
image

"Enciklopedija mrtvih"

Učenici i profesori Gimnazija „Panto Mališić“ imali su danas, 20. aprila 2018. godine, priliku da vide predstavu “Enciklopedija mrtivih”, po novelama Danila Kiša, a u
image

SPORTSKI DAN

Danas je u okviru nenastavnog radnog dana u Gimnaziji održano finale turnira u malom fudbalu koji je okupio ekipe skoro svih odjeljenja u školi.
image

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Vec duži niz godina u Gimnaziji "Panto Mališić" postoji Klub dobrovoljnih davalaca krvi koji djeluje u skladu sa svojim planom rada. Klub okuplja učenike završnog
image

ZAŠTO UPISATI BERANSKU GIMNAZIJU?

U cilju što boljeg i kvalitetnijeg predstavljanja Gimnazije „Panto Mališić“ učenicima završnih razreda osnovnih škola, uprava škole je raspisala nagradni konkurs za izradu promotivnog spota,
Kontakt

Adresa:

JU Gimnazija "Panto Mališić"

Ulica Svetog Save br. 25, Berane, Montenegro

e-mail: gimpm@t-com.me

tel/fax: +382/51/230-104