Polazna | Novosti | Ambasadorka Francuske u posjeti Gimnaziji

Ambasadorka Francuske u posjeti Gimnaziji

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
image

U srijedu, 18. septembra 2018. godine, u radnoj posjeti Gimnaziji boravili su Nj.E. gospođa Kristin Tudik, ambasadorka Francuske u Crnoj Gori i gospodin Loran Gonkalves, prvi savjetnik u Ambasadi.

Između ostalog, razgovarano je i o uspostavljanju saradnje i razmjene učenika sa jednom školom iz Francuske, po modelu koji već postoji u Gimnaziji, kada su u pitanju učenici koji izučavaju njemački i ruski jezik. Time bi se, osim unapređenja znanja francuskog jezika, učenicima omogućilo neposredno upoznavanje francuske kulture i života uopšte.

Goste je primio direktor Sreten Lutovac koji im je poželio dobrodošlicu i zahvalio se na knjigama na francuskom jeziku koje su poklonili školi. Na poklonu se zahvalila i Dušica Šćekić, profesorica francuskog jezika u Gimnaziji.

Zatim se gospođa Tudik, kao i svi visoki zvaničnici koji su u dosadašnjem periodu posjetili Gimnaziju, upisala u knjigu utisaka.

Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment

Unesite kod sa slike:

Aktivnosti

IZDAVANJE DIPLOMA O POLOŽENOM MATURSKOM ISPITU

Obavještavamo učenike koji su polagali maturski ispit da će diplome o položenom maturskom ispitu moći da podignu u petak, 21. juna 2019. godine, u 10

IZDAVANJE DIPLOMA NA OSNOVU PRELIMINARNIH REZULTATA EKSTERNIH ISPITA

Obavještavamo učenike koji su položili maturski ispit da je neophodno, ukoliko žele da im diploma o položenom maturskom ispitu bude izdata na osnovu preliminarnih rezultata,

Preliminarni rezultati, uvid u test, prigovori, konačni rezultati

Klikom na PDF fajl koji se nalazi na dnu stranice, možete da vidite raspored aktivnosti na maturskom ispitu u junskom ispitnom roku. Molimo vas da
image

SARADNJA DVIJE GIMNAZIJE

Razmjena iskustava i horizontalno učenje u savremenom obrazovnom sistemu predstavljaju neke od načina koji doprinose podizanju kvaliteta nastave na viši nivo.
image

UČENICI IZ VEDELA U POSJETI GIMNAZIJALCIMA

U okviru programa razmjene učenika koji se realizije od 2009. godine između Gimnazije „Panto Mališić“ i Evropske škole iz Vedela (Hamburg) u Njemačkoj, u toku
image

USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE BERANSKIH GIMNAZIJALACA NA OLIMPIJADI ZNANJA

Jedno od takmičenja na kojem učenici Gimnazije „Panto Mlišić“ tradicionalno učestvuju i postižu zapažene rezultate jeste Olimpijada znanja koju realizuje Prirodno-matematički fakultet u Podgorici.
image

Dan Učeničkog parlamenta

Danas, 15. maja 2019. godine,u Gimnaziji "Panto Mališić" je nizom aktivnosti obilježen Dan Učeničkog parlamenta.
image

Svečana sjednica Učeničkog parlamenta

Danas, 15. 05. 2019. godine, u amfiteatru Beranske gimnazije održana je, povodom dana Učeničkog parlamenta, svečana sjednica Učeničkog parlamenta Gimnazije u Beranama.
image

Posjeta Centru bezbjednosti

U okviru redovnih aktivnosti CB Berane, među kojima je i saradnja sa lokalnom zajednicom, učenici I-3 odjeljenja JU Gimnazije "Panto Mališić", prilikom posjete realizovane 12.05.2019.
image

Gimnazijalcima nagrada za najbolji glumački ansambl

Učenici Gimnazije „Panto Mališić“ nedavno su se sa XVII Međunarodnog festivala frankofonog pozorišta za srednjoškolce, koje je održano u Beogradu, vratili sa osvojenom nagradom za
Kontakt

Adresa:

JU Gimnazija "Panto Mališić"

Ulica Svetog Save br. 25, Berane, Montenegro

e-mail: gimpm@t-com.me

tel/fax: +382/51/230-104