Polazna | Novosti | Gimnazijalcima nagrada za najbolji glumački ansambl

Gimnazijalcima nagrada za najbolji glumački ansambl

Veličina slova: Decrease font Enlarge font
image

Učenici Gimnazije „Panto Mališić“ nedavno su se sa XVII Međunarodnog festivala frankofonog pozorišta za srednjoškolce, koje je održano u Beogradu, vratili sa osvojenom nagradom za najbolji glumački ansambl.

Profesorica francuskog jezika Dušica Šćekić zadovoljna je postignutim uspjehom i ističe da su učenici prikazali i više nego što je očekivano.

„Nije prvi put da Beranci učestvuju na ovom festivalu. Više puta smo kao trupa „Kluba Ami“ nastupali u Beogradu i osvajali značajne nagrade. Festival je takmičarski i međunarodnog je karaktera – učestvuju trupe iz  Francuske, Rusije, Bugarske i drugih zemalja. Obično na ove festivale idu iskusniji učenici, a ove godine su učestvovali učenici prvog i drugog razreda. Oni su se odlično snašli, bili bolji nego na probama i odlično izveli predstavu“, kazala je Šćekić.

U predstavi je nastupilo 13 učenika- Katarina Pantović, Marija Popović, Teodora Fatić, Milica Kocka, Dina Muratović, Nejla Adrović, Anja Boričić, Uroš Lekić, Vasilije Kastratović, Matija Šestović, Petar Osmajlić, Uroš Vlahović i Ivan Obradović.

Komentara (0 poslato):

Pošaljite komentar comment

Unesite kod sa slike:

Aktivnosti

IZDAVANJE DIPLOMA O POLOŽENOM MATURSKOM ISPITU

Obavještavamo učenike koji su polagali maturski ispit da će diplome o položenom maturskom ispitu moći da podignu u petak, 21. juna 2019. godine, u 10

IZDAVANJE DIPLOMA NA OSNOVU PRELIMINARNIH REZULTATA EKSTERNIH ISPITA

Obavještavamo učenike koji su položili maturski ispit da je neophodno, ukoliko žele da im diploma o položenom maturskom ispitu bude izdata na osnovu preliminarnih rezultata,

Preliminarni rezultati, uvid u test, prigovori, konačni rezultati

Klikom na PDF fajl koji se nalazi na dnu stranice, možete da vidite raspored aktivnosti na maturskom ispitu u junskom ispitnom roku. Molimo vas da
image

SARADNJA DVIJE GIMNAZIJE

Razmjena iskustava i horizontalno učenje u savremenom obrazovnom sistemu predstavljaju neke od načina koji doprinose podizanju kvaliteta nastave na viši nivo.
image

UČENICI IZ VEDELA U POSJETI GIMNAZIJALCIMA

U okviru programa razmjene učenika koji se realizije od 2009. godine između Gimnazije „Panto Mališić“ i Evropske škole iz Vedela (Hamburg) u Njemačkoj, u toku
image

USPJEŠNO PREDSTAVLJANJE BERANSKIH GIMNAZIJALACA NA OLIMPIJADI ZNANJA

Jedno od takmičenja na kojem učenici Gimnazije „Panto Mlišić“ tradicionalno učestvuju i postižu zapažene rezultate jeste Olimpijada znanja koju realizuje Prirodno-matematički fakultet u Podgorici.
image

Dan Učeničkog parlamenta

Danas, 15. maja 2019. godine,u Gimnaziji "Panto Mališić" je nizom aktivnosti obilježen Dan Učeničkog parlamenta.
image

Svečana sjednica Učeničkog parlamenta

Danas, 15. 05. 2019. godine, u amfiteatru Beranske gimnazije održana je, povodom dana Učeničkog parlamenta, svečana sjednica Učeničkog parlamenta Gimnazije u Beranama.
image

Posjeta Centru bezbjednosti

U okviru redovnih aktivnosti CB Berane, među kojima je i saradnja sa lokalnom zajednicom, učenici I-3 odjeljenja JU Gimnazije "Panto Mališić", prilikom posjete realizovane 12.05.2019.
image

Gimnazijalcima nagrada za najbolji glumački ansambl

Učenici Gimnazije „Panto Mališić“ nedavno su se sa XVII Međunarodnog festivala frankofonog pozorišta za srednjoškolce, koje je održano u Beogradu, vratili sa osvojenom nagradom za
Kontakt

Adresa:

JU Gimnazija "Panto Mališić"

Ulica Svetog Save br. 25, Berane, Montenegro

e-mail: gimpm@t-com.me

tel/fax: +382/51/230-104